ξενοδοχειο λιτοχωρο - Mythic Valley Litochoro

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Κάθε ένα από τα δωμάτια μας φέρει το όνομα μιας από τις εννέα Μούσες.

Τα άνετα δωμάτια του Mythic Valley προσφέρουν στους επισκέπτες τους χαλάρωση μέσα από χώρους που καταφέρνουν να συνδυάσουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με το μοντέρνο design μέσα από ιδιαίτερες τεχνοτροπίες.

Mythic Valley

Στους πρόποδες του επιβλητικού Ολύμπου, απλώνεται το γραφικό Λιτόχωρο. Μοναδικής και ξεχωριστής ομορφιάς προορισμός για όλους τους λάτρεις του βουνού, της φύσης και της θάλασσας.

Στο κέντρο του Λιτοχώρου, παράλληλα με τον κεντρικό δρόμο βρίσκεται το κατάλυμά μας, άρτια συνδεδεμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Λιτοχώρου.

Δύο πέτρινα κτίρια (το ένα οικοδόμημα χτίστηκε το 1930 με πέτρινους ογκόλιθους 60cm), ενωθήκαν για να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο χώρο, κατάλληλο για ανάπαυση, ξεκούραση, αναζωογόνηση και γιατί όχι για περιπέτεια, διασκέδαση και ψυχαγωγία, καθώς γύρω από τον ξενώνα μας βρίσκονται διάφορα καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα και τοπικές λιχουδιές, φούρνοι, ταβέρνες, καφέ – μπαρ, κ.α.

Επίσης, στον παράλληλο κεντρικό δρόμο υπάρχει στάση για την καθημερινή συγκοινωνία του χωριού με την πόλη της Κατερίνης (20Km).

ξενοδοχειο λιτοχωρο - Mythic Valley Litochoro

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ MYTHIC VALLEY