Mythic Valley | Litochoro Pierias

Covid19

Αγαπητέ επισκέπτη,

Οι νέες απαιτήσεις που διαμορφώνονται Διεθνώς λόγω της Πανδημίας του COVID19, στην Τουριστική Βιομηχανία, είναι ριζικά διαφορετικές από τις γνωστές έως σήμερα. Η ασφάλεια των επισκεπτών μας από την στιγμή που θα περάσουν την πόρτα του Mythic Valley Guesthouse, έχει πλέον αποκτήσει νέες διαστάσεις και σε επίπεδο διαχείρισης αλλά και σε επίπεδο ευθύνης.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις προχωρήσαμε στην εφαρμογή ενός νέου προτύπου. Η πιστοποίηση του ξενοδοχείου μας από την διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρεία πιστοποιήσεων Swiss Approval αποτελεί την απτή και πρωτοποριακή απάντηση στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την ασφάλεια στα τουριστικά καταλύματα της μετά – Covid εποχής.

Είναι σαφές πως πρόκειται για την 1η πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει πως το Mythic Valley Guesthouse έχει προβεί στο σύνολο των προβλεπόμενων προληπτικών ενεργειών, ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα εξάπλωσης ενός μεταδιδόμενου νοσήματος καθώς και να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά υγείας.

Η διεύθυνση του Mythic Summer Hotel έχει διαθέσει επαρκείς ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους για να εξασφαλίσει ότι το πρότυπο εφαρμόζεται στο σύνολό του και με μεγάλη συνέπεια. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να σας προσφέρει εκτός από την γνωστή φιλόξενη ατμόσφαιρα και μια σειρά από μέτρα προστασίας που θα προστατέψουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Στόχος μας δεν είναι να αλλοτριώσουμε την εμπειρία της διαμονής σας αλλά να προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμα την σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που έχουμε χτίσει αυτά τα χρόνια. Μια εκτίμηση που για εμάς αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία μιας και εκτός από το να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες μας πρέπει να φροντίσουμε την ασφάλεια σας. Έχουμε εφαρμόσει μια σειρά από μέτρα που θα εκτιμούσαμε να διαβάσετε και να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε 24 ώρες το 24ώρο ώστε να απαντήσουμε σε κάθε απορία και προβληματισμό που τυχόν να έχετε.

• Το πρότυπο της πιστοποίησης μας ζητά να καταγράψουμε τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχετε σχετικά με αλλεργιογόνες ουσίες, υποκείμενα & χρόνια νοσήματα καθώς και την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας ώστε να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει με σιγουριά, Εννοείται ότι ευαίσθητες πληροφορίες μένουν καλά Σελίδα σφραγισμένες με ξεκάθαρες διαδικασίες στο ντουλάπι κλεισμένες και μακριά από αδιάκριτα μάτια.
• Η συνάθροιση όλων μας στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και Reseption/ Yard θα γίνεται διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Σεβόμαστε τις αποστάσεις ασφαλείας και προσπαθούμε να αποφύγουμε τους συνωστισμούς
• Προσοχή ιδιαίτερα και από και προς τους ηλικιωμένους μας φίλους. Η ευαισθησία μας στα πρόσωπά τους είναι διπλή μιας και θα είμαστε πάντα κοντά τους σε κάθε ανάγκη τους.

• Προσέχουμε τις επιφάνειες που ακουμπάμε και απολυμαίνουμε μετά από επαφή με χερούλια, πόρτες, κουπαστές, σαλόνια κοκ και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι αποφεύγουμε να αγγίζουμε το πρόσωπό μας
• Ακολουθούμε χρήσιμες πρακτικές για την υγιεινή μας και προσέχουμε να μην αγγίζουμε το πρόσωπό μας χωρίς να έχουμε απολυμάνει τα χέρια μας. Θα διαπιστώσετε ότι σε αρκετά σημεία στο ξενοδοχείο βρίσκονται απολυμαντικά gel όπου και μπορείτε να κάνετε χρήση. Η μάσκα είναι προαιρετική όμως σας συνιστούμε να τις κάνετε χρήση όταν κινήστε σε κοινόχρηστους χώρους.
• Η χρήση των του πρωινού επιτρέπεται με κάποιες μικρές αλλαγές. Δεν μπορούμε να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους φίλους μας αλλά μόνο με αυτούς που συγκατοικούμε στο ίδιο δωμάτιο και όχι πάνω από 6 άτομα / τραπέζι. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στο πρωινό να απολαύσετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές με μεγαλύτερη ασφάλεια μιας και θα σας σερβίρουν οι ίδιοι από τον μπουφέ.
• Διεύρυνση διάρκειας check-out και check-in μεταξύ των διαμονών (check out μέχρι τις 11.00 πμ και check in από τις 3.00 μμ). Η μεταβολή αυτή της χρονικής διάρκειας που μεσολαβεί μεταξύ κάθε check in και check out είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.
• Δυστυχώς οι φίλοι μας εκτός του ξενώνα δεν μπορούν να έρθουν να μας επισκεφθούν στα δωμάτια μας αλλά στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου τηρώντας πάντα τις αποστάσεις
• Οι καμαριέρες μας είναι κοντά σας σε ότι χρειασθείτε με ειδικό εξοπλισμό και υλικά για να απολυμάνουν το δωμάτιο σας σε περίπτωση που πέσει κάτι στην αντίληψη σας και δεν αισθάνεστε άνεση και σιγουριά.
• Το πρότυπο μας απαιτεί τον καθαρισμό δωματίων μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη και όχι σε καθημερινή βάση.
• Για την στιγμή που όλοι ευχόμαστε να μην έρθει μην φοβάστε, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε. Αυτό άλλωστε είναι και το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το πρότυπο B&W της Swiss Approval απ΄όλα τα άλλα!

Μπορεί τα χαμόγελα μας να μη φαίνονται όπως παλιά αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι πίσω από τις μάσκες που φοράμε συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο…να σας κάνουμε να χαμογελάτε!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!